NOVI GLAS

Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja portala Novi Glas odnose se na cjelokupan sadržaj, a korisnici su dužni da redovno čitaju uslove korišćenja.

Samo registrovani korisnici Novog Glasa imaju pravo da pošalju sadržaj namenjen objavljivanju.

Cjelokupan sadržaj (dokumenti, podaci i informacije) objavljen na stranici http://www.noviglas.info/ ne smije da se distribuira ili na bilo koji način koristiti bez dozvole Novog Glasa. Sadržaj portala može se koristiti samo za individualne potrebe korisnika, uz poštovanje svih autorskih i vlasničkih prava.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Korišćenjem sadržaja portala Novi Glas korisnik prihvata sve rizike koji nastaju iz korišćenja ove stranice i prihvata da koristi sadržaj isključivo za ličnu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

Portal Novog Glasa sadrži i dokumente, podatke, informacije, kao i veze drugih internet stranica kreiranih od trećih osoba, koje će se, kad god je to moguće, označavati. Portal Novog Glasa nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim internet stranicama i ne odgovara za njihov sadržaj.

– Portal Novog Glasa izričito zabranjuje bilo kakvo korišćenje internet stranice na način i u svrhe kojima se neposredno ili posredno krši bilo koji važeći zakon ili pravni propis koji je na snazi u Bosni i Hercegovini, uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način.

– Lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. – Svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i hardvera.

– Prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posjetilaca portala i korisnika.

Spoljni saradnici

Čitaoci koji pošalju fotografije, video snimke, pisana dela s ciljem objavljivanja u cjelosti prenose sva autorska prava portalu Novi Glas, koji zadržava pravo reprodukovanja i distribucije, bez naknade i bez vremenskog i prostornog ograničenja. Autor garantuje da je sadržaj isključivo njegovo vlasništvo. U slučaju bilo kakvih zahtijeva trećih osoba, čitalac koji je poslao materijal obavezuje se da nadoknadi Novom Glasu svaki oblik štete koja je nastala objavom materijala.

Zaštita privatnosti

Portal Novi Glas je u obavezi da poštuje anonimnost i privatnost svojih korisnika. U skladu sa zakonom, portal Novi Glas može da prikuplja određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala, poput e-mail adrese, ime i prezime, podatke o računaru i internet provajderu. Novi Glas se obavezuje da će čuvati privatnost, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Portal Novi Glas zadržava pravo da u bilo kojem trenutku izmeniti uslove korišćenja i neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz promjena. Promjene stupaju na snagu u trenutku objavljivanja.

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .