NOVI GLAS

(FOTO) Proizvodi TRB-a predstavljeni na sajmu u Parizu

Kompanija Tehnički remont Bratunac /TRB/ predstavila je svoje proizode na sajmu namjenske indutrije u Parizu – Eurosatory, na kojem je nastupila zajedno sa nekoliko kompanija namjenske industrije iz BiH, a u organizaciji Spoljnotrgovinske komore BiH.

Na sajmu su dogovorene značajne saradnje i novi ugovori sa firmama iz Saudijske Arabije, Mađarske, Južne Afrike i Indonezije, kao i proširenje saradnje sa već postojećim dugogodišnjim partnerima.

“Nevezano koji je sajam u pitanju, TRB se uvijek predstavlja na najbolji mogući način i u punom svjetlu sa svim svojim proizvodima koji su itekako prepoznatljivi na svjetskoj sceni što nam je i ovaj sajam još jednom
potvrdio. Eurosatory je najveći sajam u Evropi, izlažu mnoge vodeće svjetske firme, mnogi naši saradnici su tu, a koliko smo cijenjeni govori činjenica da naš Vihor ponosno reklamira vodećeg proizvođača u industriji vozila specijalne namjene”, poručio je direktor poslovanja TRB-a Rade Bošković.

TRB je na ovoj sajamskoj izložbi, koja će biti završena sutra, ugostio i ambasadorku BIH u Francuskoj Bojanu Kondić Panić, kao i druge visoke predstavnike ministarstava BIH.

Sajam Eurosatory predstavlja jedan od najznačajnijih svjetskih sajmova namjenske industrije, a održava se još od 1967. godine svake dvije godine.

 

 

NoviGlas

POSTANIMO PRIJATELJI