NOVI GLAS

(FOTO) Semberska snajka u dresu Srbije bodrila supruga: Sofija i svi Jovići na tribinama

Sofija Milošević bodrila je supruga, fudbalera Luku Jovića, koji je postigao gol karijere i sačuvao Srbiju na Evropskom prvenstvu, postigavši gol na meču protiv Slovenije.

Sofija Milošević sa tribina je bodrila svog verenika Luku Jovića koji je dao odlučujuć gol na utakmici koju je naša reprezentacija igrala sa Slovenijom na Evropskom prvenstvu u fudbalu.

Sofija je na utakmicu došla sa celom Lukinom porodicom, a kao prava navijačica je obukla i dres naše reprezentacije.

Meč je pratila i Jovićeva starija sestra Milijana.

Luka Jović je nekoliko puta do sada rekao da je pored Sofije ona njegova najveća podrška i ponosna je na svaki njegov uspeh, ali i da je on bio najsrećniji kada je Milijana pobedila tešku bolest. Ova zanosna brineta trenutno živi u Beogradu, ali kada god joj to vreme i obaveze dozvole otputuje kod brata i njegove mečeve neretko isprati sa tribina.

Lukina verenica je i ovog puta privukla pažnju svih prisutnih izborom svog nakita – narukvice luksuznog brenda “van klif & arpels”, kojim su poznate dame “opsednute”, a pored njega, na njenoj ruci su zasijale i dve zlatne narukvice “kartije”.

Za četiri narukvice ona je izdvojila ukupno 56.250 evra: za dve “van klif & arpels” 38.250 evra i “kartije” 18.000 evra. Posebno se izdvojio njen zlatni sat “kartije”. U pitanju je model “panter” od žutog zlata sa dijamantima, a njegova cena je 35.000 evra.

(mondo)

POSTANIMO PRIJATELJI