NOVI GLAS

Vučić: Ambasada SAD u BiH će sutra dobiti odgovor, postaviću im pitanja

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras da će američka ambasada u Sarajevu sutra dobiti odgovor na svoje ranije kritike vezane za nedavno održani Svesrpski sabor u Beogradu.

“Američka ambasada u Sarajevu je rekla svoje. Sutra će dobiti odgovor. Prvi put ću kao predsednik Srbije da im postavim pitanja, a verujte mi, odgovor neće imati, iako se tiče baš Dejtonskog sporazuma”, naveo je Vućić na svom Instagram profilu.

On je dodao da će dan biti zanimljiv.

“Problem je u tome što oni nisu navikli da postoje nezavisne i suverene zemlje, kao ni lideri koji ne žele da se dodvoravaju njima, već da brane interese sopstvenog naroda. Biće zanimljiv dan, a malo mi je falilo da pomislim da su dovoljno pametni u @usembassybih da ne komentarišu Sabor i da se ne sramote. Ovako, sledi odgovor. Postoji jedna mala zemlja na brdovitom Balkanu…”, istakao je srpski predsjednik, prenosi Tanjug.

Pored teksta, na profilu predsednika Srbije okačen je i tekst sa naslovom “Ambasada SAD u BiH: Zaključci Svesrpskog sabora su napad na Dejtonski mirovni sporazum”.

 

 

(Tanjug)

POSTANIMO PRIJATELJI