NOVI GLAS

“Gimnazija nas je spojila u neraskidivi lanac prijateljstva” – Bivši bijeljinski gimnazijalci o dvadesetogodišnjici mature

Maj mjesec u Bijeljini obilježili su maturski defilei i proslave, ali i okupljanja onih koji su davno završili srednjoškolsko obrazovanje.

Među brojnima koji su se okupili u školskim klupama mnogo godina nakon završetka srednje škole su i bijeljinski gimnazijalci koji su ove godine obilježili čak 20 godina od završetka srednje škole.

Utiske sa okupljanja podijelio je bivši gimnazijalac Branislav Rajković.

“Uvijek se, kao ptica selica, obradujem mjesecu maju, a ovaj je bio prilično poseban jer je sa sobom nosio jedan divan jubilej, “20 godina od završetka bijeljinske Gimnazije”. Gimnazija nas je dosta toga naučila, ona nas je spojila u jedan neraskidivi lanac prijateljstva, ljubavi i zajedništva. Iz te oranice nikla su najveća prijateljstva i to ona za cijeli život, rodila su se mnoga kumstva, procvale mnoge ljubavi. A mi ih na svakih pet godina obilježavamo, baš na tom mjestu gdje su ona i postala, u našoj Gimnaziji!

I još jednom ta učionica, još jednom svi drugari na jednom mjestu, profesori, uspomene i lijepa sjećanja.

Sa željom da se kroz koju godinu opet vidimo, u još većem broju i dobrom zdravlju, draga Gimnazijo pozdravljaju te tvoji maturanti generacije 2000-2004. godine!”, napisao je bivši gimnazijalac.

 

 

NoviGlas

POSTANIMO PRIJATELJI