NOVI GLAS

PU Bijeljina – Kod Bijeljinca pronađen kilogram marihuane, pa uhapšen

Policijska uprava Bijeljina uhapsila je Bijeljinca M.K. kod koga je pronađen kilogram opojne droge marihuane, navodi se u saopštenju bijeljinske policije.

Kako se navodi u saopštenju bijeljinske policije, u pretresu pronađen kilogram opojne droge marihuane.

“Policijski službenici Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge, Policijske uprave Bijeljina, 11.02.2024. godine lišili su slobode lice M.K. zbog počinjenog krivičnog djela,, Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“. Naime,na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini pod nadzorom nadležnog tužilaštva policijski službenici izvršili su pretresanje stana i drugih prostorija koje koristi lice M.K. u Bijeljini u cilju pronalaska predmeta koja se dovode u vezu sa zloupotrebom opojnih droga. Prilikom pretresanja pronađeno je i privremeno oduzeto preko 1000 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu,predmeti sa tragovima zelene biljne materije na sebi i jedna digitalna vaga za precizno mjerenje”, stoji se u saopštenju.

O svemu je obavješten postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio da se lice M.K. liši slobode i da se protiv istog dostavi Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ,,Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

 

 

 

NoviGlas

POSTANIMO PRIJATELJI