NOVI GLAS

Ovo je pet najmračnijih muških seksualnih fantazija!

Muške seksualne fantazije skoro uvijek podrazumijevaju seks sa dvije žene, oralni seks ili dominaciju.

Ipak, muški um je puno zanimljiviji i šarolikiji od onoga što se predstavlja kao ustaljeno maštanje koje uglavnom to i ostaje. S druge strane, fantazije i postoje kao bijeg od stvarnosti koja bi ih ionako vjerovatno uništila za sva vremena.Donosimo vam pet muških fantazija koje se rijetko nalaze na ovakvim listama, a i koje ćete rijetko čuti kao priznanje na sva zvona jer su pojedine jednostavno – tabu.

Varanje

Iako se rijetko sprovodi u d‌jelo koje uglavnom znači i kraj veze ili braka, većina muškaraca će se barem jednom prepustiti maštariji da iza leđa svoje bolje polovine uživa u tijelu druge žene koju ne mora nužno da poznaje. Ova fantazija zapravo je produžena verzija zabranjenog seksa koja se može „isprobati“ u spavaćoj sobi bez potrebe za varanjem – davanjem uloga.

Predavanje

Iako su muškarci ljubitelji osjećaja dominacije, pogotovo one u toku seksualnog čina gd‌je je ljepši pol (na pristanak) podređen njegovim željama, druga strana medalje pokazuje da negd‌je u njihovom umu mora postojati i želja za dijametralno suprotnim iskustvom. Situacija gd‌je žena dominira i određuje tok seksualnog čina česta je fantazija koja se teško prelama preko muškog jezika.

Gledanje

Muškarci su vizuelna bića koja naprosto obožavaju da posmatraju seksualni čin. Ovo je premisa cijele industrije za odrasle, ali i seksualna fantazija koja se stidljivo manifestuje od puberteta. Ova fantazija može se realizovati u vidu snimanja ili fotografisanja sopstvenog seksualnog čina uz pristanak partnera, ali i u vidu posmatranja tuđeg škakljivog čina u kojem je muškarac, uz pristanak učesnika, samo pasivni gledalac.

Drugačiji seks u troje

Iz prethodne fantazije stvorena je njena ultimativna i uslovno najmračnija verzija – posmatranje partnera u činu sa drugim muškarcem uz eventualno učešće. Iako na prvi pogled ova fantazija zvuči odbojno i dodiruje strašni svijet agresivne ljubomore, psiholozi je upravo objašnjavaju kao vrstu lične katarze u kojoj se muškarac oslobađa posesivnosti dok pristaje da njegova partnerka doživi svoju vrstu seksa u troje. Ukratko, jednakost polova do krajnjih granica.

Seks sa prijateljicom

Iako fantazija pod brojem četiri spada u grupu onih koje se možda spominju najrjeđe, ipak postoji maštarija koja igra ulogu javne tajne – seks sa prijateljicom ili prijateljicama. Ova fantazija nije negacija prijateljstva, ali muškarci ostaju muškarci. Čak i ako prijateljstvo nikad ne preraste u nešto više, uvijek će postojati fantazija čije priznanje može uništiti dugogodišnja poznanstva i koju je sigurno najbolje zadržati za sebe, prenosi Super žena.

 

(glassrpske)

POSTANIMO PRIJATELJI