NOVI GLAS

Vezali je i ubacili u vreću za spavanje, pa ubili kod Skoplja: Policija otkrila jezive detalje otmice i ubistva Vanje (14)

Otac ubijene tinejdžerke Vanje je njene navike i kretanje ispričao otmičarima kako bi iznudio novac od majke, od čega bi svi imali koristi, saopštava makedonska policija. Oni su objavili i kako je Vanja oteta.

„Ona je zgrabljena iz unutrašnjosti zgrade, vezanih ruku i nogu u vreću za spavanje i ubačena u vozilo „citroen“, ispred njih je bilo vozilo Kango, izvedena je van Skoplja, nakon čega je ubijena, a auto je zapaljen“, objasnio je ministar unutrašnih poslova Spasovski.

Utvrđeno je da su je dve osobe koje su se nalazile u „citroenu“ uvele u ulaz vezanih ruku i nogu, stavile je u vreću za spavanje.

Otmičari su znali njeno kretanje i navike zbog informacije koje su dobili od oca Aleksandra. On je učestvovao u planiranju otmice svoje ćerke, kako bi iznudio novac od njene majke Zorice.

Prema navodima policije, Vanju je ubio Ljupčo Palevski, koji je potom pobegao u Beograd, pa Bugarsku. Pored njega, osumnjičene su još četiri osobe, među kojima je Vanjin otac.

 

 

(nova.rs)

POSTANIMO PRIJATELJI