NOVI GLAS

Vidić opleo po čelnicima FSS i Zvezde “Bitno je da budeš podoban, Terzić priča da je u redu da ideš u zatvor”

Proslavljeni srpski fudbaler Nemanja Vidić, koji je početkom godine predao kandidaturu za predsjednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) i ubrzo odustao od kandidovanja, upitao je javno da li bi trebalo i on da prvo ide u zatvor da bi sutra obavljao neku funkciju u srpskom fudbalu.

On je naveo da je to poruka za sve ljude u Srbiji da se ne gleda rad, da uopšte nije bitno da li si radio dobro ili loše, bitno je da budeš podoban.

– I kako to da Dragan Džajić, koji je bio u zatvoru i priznao da se bavio malverzacijama, i Zvezdan Terzić, koji nije dokazao nevinost, već su procesi protiv njega zastarili, vode dvije najveće organizacije u srpskom fudbalu – FSS i Zvezdu. To je pitanje koje svi treba da postavljamo – rekao je Vidić u intervjuu za NIN, a prenosi N1.

Govorio je i o malverzacijama, ali i o prvom čovjeku Saveza.

– Džajić četiri godine nije uspio da dokaže da je nevin i onda ga je prije 11 godina tadašnji predsjednik Srbije Tomislav Nikolić abolirao i time priznao da je krao Zvezdu, odnosno učestvovao u malverzacijama – poručio je legendarni štoper Mančester junajteda.

Vidić je rekao da je Terzić „ponosan na to što je bio u zatvoru, priča da je tamo upoznao mnogo kvalitetnih ljudi“.

– Ja nemam problem da Terzić tako vaspitava svoju djecu. Ali on te poruke šalje mojoj, našoj djeci. Da je u redu da idete u zatvor, da je to put da ojačate i dođete do uspjeha – naveo je Vidić.

 

 

 

(srpskainfo)

POSTANIMO PRIJATELJI