NOVI GLAS

Radnici bijeljinskog “Komunalca” organizovali štrajk upozorenja (FOTO)

Radnici bijeljinskog AD “Komunalac” danas su organizovali jednočasovni štrajk upozorenja. Ovu informaciju je, uz fotografije, na Fejsbuku podijelio Miroslav Vujanović, jedan od radnika “Komunalca”.

“Jednočasovni štrajk upozorenja radnika Komunalca je samo zakonska procedura koja predhodi upozorenju na štrajk obustave rada. Ovi ljudi koje mnogi naši stanovnici smatraju trećerazrednom kategorijom ljudi, su časni i pošteni domaćini, imaju porodice i na sve moguće načine pokušavaju da prežive sve ove namete ,koje nam svjetski moćnici plasiraju… Prepušteni sami sebi ,ne dozvoljavaju da niko ispolitizuje njihovu muku, jer da nije njih za tri dana bi bila ekološka katastrofa u Bijeljini. Ni oni sami nisu svjesni koliko su potrebni ovom gradu”, napisao je Vujanović.

Iz bijeljinskog “Komunalca” nisu se oglašavali povodom jednočasovnog štrajka upozorenja. Ranije danas na zvaničnoj Fejsbuk stranici objavljen je snimak radnika na terenu uz poruku:

“Radnici AD “Komunalac” svakodnevno rade na uređivanju i čišćenju saobraćajnica i trotoara u našem gradu. Želja nam je da zajedno naš grad učinimo boljim mjestom za život”.

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .