NOVI GLAS

Kinez pobjegao iz zatvora u Srpskoj – “Popeo se na krov, pa skočio sa 12 metara visine!”

Kineski državljanin Q.T. pobjegao je iz Okružnog zatvora u Trebinju tako što se, tokom šetnje, popeo na krov jedne od zgrada, a potom skočio sa visine od 12 metara, saznaje ATV.

”Dok je bio na šetnji taj pritvorenik se, uz žicu i gromobran, popeo na krov jedne od zgrada. Iako je sve opasano bodljikavom žicom, uspio je da se popne i skoči sa 12 metara visine! Nevjerovatno, ali taj skok ili pad ga nije zaustavio”, kaže izvor ATV-a.

On navodi da su bjekstvo zabilježile nadzorne kamere zatvora.

”Na kamerama se vidi kako je skočio. Vidi se i trenutak kada se, nakon skoka, podiže kao da se ništa nije dogodilo i nastavlja da bježi. Kao da je mačka, a ne čovjek”, kaže izvor ATV-a.

Unutrašnja straža je reagovala, ali budući da oni nisu naoružani, nisu uspjeli da spriječe bjekstvo. Za odbjeglim pritvorenikom organizovana je potraga koju vodi PU Trebinje. Cijela policija je na nogama i za Kinezom se traga.

Inače, iako je Okružni sud u Trebinju zatvor poluotvorenog tipa kineski državljanin Q.T. se u njemu nalazio odlukom Suda BiH koji mu je odredio ekstradicioni pritvor, u kojem je čekao izručenje.

 

 

(glassrpske)

POSTANIMO PRIJATELJI