NOVI GLAS

NoviGlas Bijeljina – Nasljednica Miloša Stevanovića: Tatjana Pantić novi gradski menadžer!? (FOTO)

Gradonačelnik Ljubiša Petrović sastao se danas sa ambasadorom Švajcarske u BiH Danijelom Hunom. Iako je u pitanju redovna aktivnost Gradske uprave, sastanak je privukao pažnju zbog novog lica u redovima gradonačelnikovog tima.

Naime, na fotografijama sastanka koje je objavio Ljubiša Petrović sa njegove desne strane može se vidjeti Tatjana Pantić, profesorica engleskog jezika u Tehničkoj školi “Mihajlo Pupin” koja je svojevremeno bila Petrovićev prijedlog za njegovu zamjenicu.

Ipak, ako je suditi po fotografijama, Pantićeva je sastanku prisustvovala u drugoj, novoj funkciji. Naime, na pločici sa njenim imenom stoji funkcija “City manager” (gradski menadžer).

Iako informacija da je Bijeljina dobila novog gradskog menadžera još uvijek njje potvrđena i objavljena od strane gradonačelnika, izvori iz Gradske uprave grada Bijeljina za NoviGlas su potvrdili da je Petrović Tatjanu Pantić imenovao za novu gradsku menadžerku, te da je u narednim danima planirano i njeno zvanično predstavljanje javnosti na novoj funkciji.

Pantićeva je na mjestu gradskog menadžera naslijedila Miloša Stevanovića, koji je ovu funkciju obavljao 2018. godine.
S obzirom da je Stevanović bio prvi gradski menadžer, tada je istaknuto da je njegov zadatak pomoć gradskoj upravi u realizaciji kapitalnih projekata i saradnji sa Vladom Republike Srpske, Savjetom ministara BiH, institucijama i firmama u okruženju.

Da li je Bijeljina dobila novu gradsku menadžerku i šta će biti njen zadatak, javnost će saznati vrlo brzo.

 

 

 

NoviGlas

POSTANIMO PRIJATELJI