NOVI GLAS

Drama u Trebinju – Pokušao ubiti prijatelja, pa mu spasio život!

Trebinjac Nikola Todorović (25) uhapšen je zbog sumnje da je pokušao ubiti svog prijatelja Stefana Cerovinu (24).

Todorović je kako se sumnja Cerovinu ubo nožem u predjelu grudi, a nakon što je vidio šta je uradio, spasio mu je život dovezavši ga u Bolnicu Trebinje.

U policijskoj upravi Trebinje je saopšteno da su prijavu zaprimili u noći između četvrtka i petka, oko 23.15 časova, da je jedno lice zadobilo povredu od uboda noža u predjelu grudi od strane drugog lica, te su odmah nakon toga izašli na lice mjesta i izvršili uviđaj, kojom prilikom je izuzet i nož kojim je počinjeno krivično djelo.

Nakon prijema u Službi hitne medicinske pomoći, Cerovina je smješten na Odjeljenje intenzivne njege Bolnice Trebinje gdje mu je urađena detaljna medicinska dijagnostika i stabilnog je zdravstvenog stanja.

Oba mladića koja žive u seoskoj mjesnoj zajednici Petrovo Polje i koji se inače druže, pili su, kako kažu mještani, ispred seoske kafane i bili su u alkoholisanom stanju, ali niko ne zna šta je ponukalo Todorovića da izvadi nož i ubode Cerovinu.

Okružno javno tužilaštvo u Trebinju je događaj kvalifikovalo kao Krivično djelo Ubistvo iz člana 124. Krivičnog zakonika Republike Srpske u vezi sa članom 22. Krivičnog zakonika Republike Srpske.

 

 

(nezavisne)

POSTANIMO PRIJATELJI