NOVI GLAS

Karleuša bijesna jer je prozivaju zbog podržavanja Vučića – “To je šaka bijednika!”

Jelena Karleuša nastavila je vrijeđati one koji je kritikuju zato što je tokom gostovanja Pink televiziji podržala Aleksandra Vučića.

Nažalost, da bizarnost bude veća, horda ovih mučenika koja me kao napada ne može da objasni šta sam tačno pogrešno rekla. Evo, pitajte ih. Neće imati odgovor. Istina je jedna – ne moram da kažem ništa pogrešno. Mrze me po defaultu. Mrze i dive se u isto vrijeme. Muka je to – započela je.

Uvjerena je u to da je pokuljala sva zavist i mržnja prema njoj zato što je uspješnija, ljepša, hrabrija, pravednija i sija.

– To bolesnike i zle patuljke iz mraka nervira. Dobri ljudi mi čestitaju na stavu. Ja sam na bagru navikla. To nije običan narod, to je šaka bijednika. Ja im se smijem u lice. Samo ih je*em, ne treba mi niko… Naravno da ću im uvijek svom silom uzvratiti. Mene nekakvi ružni gremlini bez imena ‘canceluju’ bar jednom sedmično i tako skoro 30 godina – napisala je Karleuša.

Ranije je “zaprijetila” da zbog kritika na njen račun, kojeg ona smatra linčom, neće objaviti album. Nakon toga je otkrila da je od tog plana odustala, piše Klix.

– I da, nema odlaganja albuma. Zar ste stvarno pomislili? Hey gremlins, run for your dear life –  objavila je.

 

 

 

(srpskainfo)

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .