NOVI GLAS

Ljubiša Petrović krenuo na “hodočašće” – Prvi problemi u Ljeljenči (VIDEO)

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović krenuo je danas na, kako je rekao, “Marš časti za ozdravljenje Republike Srpske”. Plan je da u narednih deset do 15 dana prepješači od Bijeljine do Banjaluke. 

Međutim, nije daleko odmakao od grada, a naišao je na prve probleme. Već u Ljeljenči ga je dočekao Stevo Lazić ispred svoje benzinske pumpe “Dragstes”. 

Naime, Lazić je upitao gradonačelnika kada će biti prijem koji je obećao, povodom problema koji vlasnik kompanije Dragstes ima sa kompanijom Nešković.

“Biće dva tri dana nakon što se vratimo”, odgovorio je Petrović. 

Lazić je potom upitao “Šta je sa promjenama u kojima sam učestvovao”, na šta je Petrović odgovorio da je “sve je na pravosuđu”, te da, između ostalog, na marš ide i da bi “mijenjao pravosuđe”.

Petrović nije želio da odgovori Laziću na pitanje da li je i on lično učestvovao u promjenama, rekavši da je “svako od nas treba da da svoj doprinos za promjene”. 

Lazić ga je potom upitao: “Što ne ideš na posao? Imaš posla koliko hoćeš, a ti ideš putem?”.

“Imam godišnji odmor od danas”, rekao je Petrović i nastavio putem prema Brčkom.

Kompletan susret pogledajte na video snimku:

Podsjetimo, bijeljinski privrednik Stevo Lazić, vlasnik kompanije „Dragstes“, do sada se više puta obraćao gradonačelniku Bijeljine Ljubiši Petroviću, želeći da ga prvi čovjek ovog grada primi na razgovor i pokuša da iznađe rješenje povodom dalekovoda u selu Crnjelovo koji je još 2020. godine, prema navodima Lazića, oštećen od strane kompanije „Nešković“, nakon čega je Benzinska pumpa „Dragstes“ ostala bez snabdijevanja električnom energijom i trenutno koristi agregat.

 

 

NoviGlas

POSTANIMO PRIJATELJI