NOVI GLAS

U subotu, 28. januara, četvrti „RS čelendž“ kjokušin karate turnir u Bijeljini

Četvrti po redu Međunarodni kjokušin karate turnir „RS čelendž“ koji povodom obilježavanja Dana Republike Srpske organizuje Šinkjokušin klub „TRB“ iz Bijeljine biće održan u subotu, 28. januara, u Etno selu „Stanišići“.

Na turniru će ove godine učestvovati takmičari iz Grčke, Španije, Srbije i Republike Srpske, odnosno BiH, koji će se boriti u tri juniorske i seniorske kategorije – do 75 kilograma, do 85 i više od 85 kilograma.

Za osvojena prva mjesta u svim seniorskim kategorijama obezbijeđena je sportska stipendija od po 1.000 evra, a vrijedne novčane nagrade predviđene su i osvajačima medalja u juniorskim kategorijama.

Turnir se već tradicionalno održava povodom obilježavanja Dana Republike Srpske, a osnovni cilj organizatora je afirmacija najtežeg karate stila – šinkjokušin, kao i motivisanje mladih da se bave sportom.

Prvi turnir “RS čelendž” održan je 2019. godine na inicijativu većinskog vlasnika kompanije “Tehnički remont Bratunac” /TRB/ Slavenka Ristića, koji je i generalni pokrovitelj takmičenja, u organizaciji predsjednika Šinkjokušin kluba “TRB” Igora Rankovića, pionira karate sporta u Bijeljini.

Turnir će početi u 18.00 časova u svecanoj sali Moskva u Etno selu “Stanišići”, a ulaz je slobodan.

 

 

 

(bijeljina.org)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .