NOVI GLAS

U Bijeljini dodijeljene nagrade za najbolje okićene kuće, dvorišta, balkone i izloge

Nagrada od 1.000 KM za najbolje okićenu kuću tokom novogodišnjih praznika u Bijeljini pripala je Željku Zekiću iz naselja Ćipirovine, objavljeno je na sajtu Gradske uprave.

Druga nagrada i 500 KM pripalo je Đuri Blagojeviću iz Donje Mahale u naselju Suvo Polje, a treća nagrada i 300 KM Petru Maksimoviću u Novom naselju Janja.

Za najbolje okićen balkon nagrađeni su Branka Đurović u naselju Intergaj, Zorica Jovanović u Ulici Gavrila Principa i Sanja Trifković u Geteovoj ulici.

Nagrade za najbolje okićen izlog poslovnog prostora pripale su radnjama “Cvjetni kutak Smilje” i “Vučko”.

Nagrada “Izbor gradonačelnika” od 1.000 KM dodijeljena je Dušku Vićanoviću iz naselja Suvo Polje, a u saopštenju se navodi da je četvoro djece u ovoj porodici najsjajniji ukras ove kuće.

Nagrade od 300 KM pripale su i ostalim prijavljenim na javni poziv za najbolje okićene kuće, Dragici Novaković u Kovačićima, Dušici Perić u Puškinovoj ulici i Vesni Bradarić Dujković u naselju Trnjaci.

Gradska uprava Bijeljina je prvi put ove godine organizovala konkurs za najljepše okićenu kuću i okućnicu, najljepše okićen balkon i najljepši novogodišnji izlog.

 

 

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .