NOVI GLAS

Stanišić: “Razočaran sam potezima Vukanovića, moja porodica i ja smo ga podržavali i ugostili”

Nakon gradonačelnika Bijeljine, još jedan bijeljinski opozicioni političar zauzeo je stranu u verbalnom ratu Stanivuković – Vukanović.

Miloš Stanišić, funkcioner bijeljinskog PDP-a, izrazio je razočaranje ponašanjem Nebojše Vukanovića, ali i potezima prvog čovjeka Bijeljine.

Stanišićevu objavu prenosimo u cjelosti:

Kako da tumačimo to što je od izbora Nebojša Vukanović čak 32 puta javno napao Draška Stanivukovića, a Milorada Dodika – svega dva puta?

Jesu li to potezi iskrenog opozicionara koji se bori protiv režima?

Razočaran sam ovakvim postupcima i napadima Vukanovića. Moja porodica i ja smo ga podržavali, više puta dočekali i ugostili, vjerujući da ćemo se svi zajedno i jedinstveno boriti za bolje stvari u našem društvu. Nije nam ni na kraj pameti bilo da će rezultat biti da se između nas izmišljaju svakojake optužbe, od kojih samo režim ima koristi.

Ne treba nam to nikad, a pogotovo ne sada kada je Bijeljina pod strašnim političkim pritiskom zbog opoziva gradonačelnika.

Nevjerovatno je i da se gradonačelnik Ljubiša Petrović, umjesto da nas sve okuplja, svrstava na stranu onih koji razjedinjuju i ruše opoziciju.

Svima nama je potrebna snaga da zajedno, svim silama, odbranimo naš grad. Ovakvim potezima šansa za odbranu Bijeljine se umanjuje.

Nevjerovatno je da nam Banja Luka i Bijeljina nisu isto, danas, nakon što smo zajedničkim snagama osvojili dva najveća grada. Danas imamo dvostruke aršine.

Kada neko od naših „saboraca“ priča o opozivu gradonačelnika Ljubiše Petrovića, onda je on loš i ne valja. Kada Vukanović to priča o Banjoj Luci, onda se to podržava. Pitam se, kakva je to logika i dupli aršini? Pitam se kome to donosi dobro. Osim režimu.

Lično znam da je gradonačelnik Banje Luke kontaktirao sve nas, u želji da se zajedno okupimo oko odbrane Bijeljine, ali odgovor je IZOSTAO.

Smatram da to nije put uspjeha za iskrene opozicionare. Ako želimo da uspijemo i da nastavimo da donosimo promjene, za koje sam siguran da bi bile nastavljene, ovakvim praksama se mora stati u kraj.

Nadam se da će razum pobijediti”, napisao je Miloš Stanišić.

 

 

 

 

NoviGlas

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .