NOVI GLAS

Glišić: Vučić spreman da se povuče sa čela SNS

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na vanrednom sastanku večeras u centrali stranke rekao da je spreman da se povuče sa mesta predsednika SNS.

“Ukoliko predsednik Vučić ostane pri svome da podnosi ostavku, mislim da je to kraj SNS, kraj karijere koje je SNS imala na političkoj sceni Srbije, a mislim da nakon toga sledi najgori mogući scenario za Srbiju koji ne smem ni da zamislim”, rekao je Glišić za televiziju “Pink” posle sastanka posvećenog rešenju situacije na KiM.

Beogradski list “Informer” javio je prethodno da je predsednik Vučić napustio oko 21.00 sastanak sa najbližim saradnicima u centrali SNS na Novom Beogradu.

Vučić je upoznao partijski vrh sa pritiscima Zapada na Srbiju u vezi sa Kosovom i Metohijom, a nedugo potom je napustio partijsku centralu.

Kako dodaje “Informer”, pojedini funkcioneri govorili su da ni slučajno ne treba prihvatiti dalje pregovore sa EU i SAD.

Vučić je, dodaje beogradski list, sve to saslušao, a onda poručio da ako neko misli da može i ume bolje, on će se povući.

Rekao je i da će, ako narod odbije pregovore i ako neko misli da treba da se ekonomski uništi zemlja, on vođenje države prepustiti “pametnijima”.

 

 

 

 

(tanjug)

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .