NOVI GLAS

Bijeljinci večeras osvajaju Beograd – “Pronađi zemljaka u kafani” (FOTO)

Nije tajna da ćete na Bijeljince naići širom regiona, a najlakše ih je pronaći tamo gdje se ukrštaju dobra hrana i još bolja atmosfera. Tako će biti i večeras.

Naime, čuvena kafana “Pavle Korčagin” u Beogradu, u okviru svog serijala ponedjeljkom “Pronađi zemljaka u kafani”, večeras u centar pažnje stavlja Bijeljinu. 

“”Svi rođeni u Bijeljini večeras dobijaju tri rakije na račun kuće”, stoji u objavi kafane “Korčagin” u kojoj pozivaju sve Bijeljince da budu večeras zajedno u Beogradu.

“Ideja akcije je da se svi ljudi iz Srbije i regiona koji žive u Srbiji, a iz istog su rodnog mesta, pronađu i lepo druže”, kažu iz kafane “Pavle Korčagin”.

Bijeljincima je za učešće u akciji potrebna bilo koja vrsta identifikacije sa naznačenim mestom rođenja (lična karta, indeks, pasoš).

Takođe, organizatori napominju da je ulaz dozvoljen svima, a da se samo akcija odnosi na ljude rođene u Bijeljini.

Inače, kafana “Korčagin” ima decenijsku tradiciju dobrog noćnog provoda, koji je obogaćen raznovrsnim i neobičnim menijem, ali i tematskim večerima koje godinama organizuje.

Najpoznatije je sigurno predstavljanje specijaliteta zemalja koje nisu priznale Kosovo, pa je “Korčagin” jedno od rijetkih mjesta gdje možete probati kuhinju Gabona, Argentine, Azerbejdžana, Somalije, Moldavije, Venecuele ili Sjeverne Koreje.

 

 

NoviGlas

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .