NOVI GLAS

Pandurević prozvala Milovanovića, on joj uzvratio : “Ljube je taj koji po nalogu opstruiše” (FOTO)

Aleksandra Pandurević, član Glavnog odbora SDS-a, danas je na Twitteru komentarisala zagađenje u Bijeljini i tom prilikom prozvala Miroslava Milovanovića, predsjednika GO SNSD Bijeljina, koji joj je oštro uzvratio.

Naime, Pandurevićeva, koja živi i radi u Istočnom Sarajevu, izrazila je zabrinutost za kvalitet vazduha u Bijeljini i zagađenje uzrokovano grijanjem.

“Uguši smog u Bijeljini, gori nego u Sa. Vlasti svim građanima da kupe mašine za sušenje veša i plate priključak za plin da bi se smanjilo zagađenje i trovanje. I da pitam vlast @bijeljina076 (Twitter nalog Miroslava Milovanovića – prim. aut) kada će plin? Gasovod tu, mreža tu, a plina nema pa nema”, napisala je Pandurevićeva obrativši se Milovanoviću na Twitteru.

Ubrzo je stigao i odgovor predsjednika GO SNSD Bijeljina, koji je Pandurevićevoj poručio da je rješenje kod njenog stranačkog kolege.

“Rješenje je kod poštenog gradonačelnika Ljubeta. On je taj koji po nečijem nalogu opstruiše Srbijagas i projekat stoji već dvije godine. Inače, Srbijagas je vlasnik 80% preduzeća Bijeljina-gas, a grad  Bijeljina 20%. Skupština grada po tom pitanju nema nikakve nadležnosti”, jasan je bio Milovanović. 

 

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .