NOVI GLAS

Vanja Grbić preplakao emisiju zbog žene i djece : “Sve je nula bez porodice”

Vanja Grbić je pravi emotivac. Proslavljeni sportista je gostovao u emisiji “Sceniranje”na Kurir televiziji gde je veći deo emisije preplakao. Nekadašnji odbojkaš je posebno slab na porodicu.

Šta je žena koja zaslužuje olimpijsku zlatnu medalju? Kako biste nazvali nekoga ko u 21. godini zagrli jedan novi život, spreman je da svoje želje o ideje skloni sa strane zato što želi da svojoj porodici da pruži sve? Tačka. To je za mene kao čoveka vrh. Drugo su samo priče. Supruga me je prevarila u cvetu mladosti. Ja sam imao samo 31 godinu, a ona iskusna sa 21. Kad sam progovorio s njom dva minuta, znao sam da ću da se oženim njom – iskren je bio Grbić.

On je jedan od retkih muškaraca koji je prisustvovao svakom porođaju svoje žene:

– Ima ljudi koji tome ne mogu da prisustvuju i razumem to. Ja sam prisustvovao svim porođajima moje žene. Bogu hvala, svi su prošli na isti način. Ja to doživljavam da sam sa svojom suprugom u trenutku kada se dešava nešto najlepše što treba da se desi i taj trenutak nas zbliži još više. I njoj je značilo. Porodica je sav moj svet. Ovo je moje bogatstvo. Žene odlučuju koliko će dece imati. Sve što sam postigao je nula u odnosu na porodicu. To je tako. Šta ostane iza čoveka – njegova dela i deca. Ono čime ih naučite i koju poruku nose. To je to. Beskrajno su draga i dobra deca. Moram da budem pravičan kao otac. Oni ipak odrastaju u Beogradu i supruga i ja vodimo računa da ih uputimo. Oni su super, dobri su u školi, aktivni su u kampu koji vodim – otkrio je on.

Svojevremeno je važio za velikog zavodnika, ali on priznaje da nije to bilo tako: – Bio sam veoma stidljiv. Nikada nisam prilazio devojkama jer sam se plašio da će da me odbiju. Je l’ ste videli moje slike sa 18-19 godina? Niko ne bi rekao da imam 52 godine, ali jednostavno, to je bilo tako – precizirao je. Priznao je da lako zaplače.

– Desi mi se da gledam i da zaplačem zbog nečega što je meni emotivno. Za nešto što ja smatram da je neko spreman da pogine, u šta verujem, meni je to tako – zaključio je.

 

 

(kurir)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .