NOVI GLAS

Košarkaški savez potpisao važan ugovor – Đurđević: “Čast je biti u ovakvom košarkaškom društvu”

Košarkaški savez Republike Srpske i AdmiralBet postigli su danas dogovor o generalnom sponzorstvu Prve lige Republike Srpske u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Takmičenje će, kako je danas saopštio predsjednik Saveza Aleksandar Đurđević, u narednih godinu dana nositi zvanični naziv ,,AdmiralBet – Prva liga Republike Srpske”.

„Sva sredstva koja će biti dobijena kroz sponzorski ugovor biće iskorištena da se našim klubovima koji se takmiče u Prvoj ligi Republike Srpske daju olakšice. Upravni odbor će odlučiti da li će to biti kroz neku vrstu direktnog novčanog davanja ili kroz neka oslobađanja od dadžbina“ rekao je Đurđević.

AdmiralBet je sponzor ABA lige i Prve košarkaške liga Srbije i čast je, kako je rekao Đurđević, biti u takvom društvu kada je košarkaški sport u pitanju.

„Ugovor ćemo potpisati za jednu takmičarsku sezonu. Nadam se da da ćemo kroz dobru saradnju obezbijediti da ta saradnja bude dugoročna i da u narednih sezonama AdmiralBet bude sponzor prvih liga, i muškoj i ženskoj konkurenciji Košarkaškog saveza Republike Srpske“ rekao je Đurđević.

AmiralBet je svjetski poznati brend koji je prisutan na našim prostorima od 01. novembra sa 21 poslovnicom i online.

“Ispred AdmiralBet-a moram da kažem da nam je i čast i zadovoljstvo što imamo mogućnost da podržavamo društveno odgovorne projekte, da ulažemo u mlade ljude i sport. Zadovoljstvo nam je što smo od danas i zvanično generalni sponzor košarkaškog saveza i nadamo se da će biti na obostrano zadovoljstvo“ istakla je marketing menadžer AdmiralBet-a Vanja Hoptijan.

Košarkaški savez Republike Srpske nedavno je napunio 30 godina postojanja i zadovoljstvo je veće, što je u istoj godini Prva liga Republike Srpske danas dobila i kvalitetnog sponzora, istakao je Đurđević.

 

 

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .