NOVI GLAS

Skrivena značenja fotografije Mesija i Ronalda – Ništa nije slučajno… (FOTO)

Fotografija Mesija i Rondalda u marketinškoj kampanji za Luj Viton već sada je jasno, ostaće jedna od legendarnih u svijetu fudbala. I to ne samo što su na fotografiji dva najbolja fudbalera našeg doba. 

I Argentinac i Portugalac su fotografiju objavili na svojim profilima na društvenim mrežama uz isti opis: “Pobjeda je stanje duha”. Pored njih, koji su zamilješljeni u partiji šaha, tu je i Luj Viton kofer, koji ima veliku ulogu u svijetu fudbala.

View this post on Instagram

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Naime, u pitanju je kofer koji je bio dio Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine. U njemu je nošen trofej za pobjednika turnira, a na terenu se našao dva puta – tokom prve i zadnje utakmice na prvenstvu.

Ma koliko i dalje bili među glavnim igračima, svima je jasno da je velika šansa da je ovo posljednji Mondijal na kojem ćemo vidjeti ova dva fudbalska giganta. Zamišljeni nad šahovskom tablom, izgledaju kao da su spremni da na ovom turniru, jednom za svagda, riješe debatu ko je najbolji fudbaler ove, ali i svih prethodnih generacija. 

Dodajmo tome da ni raspored figura na tabli ispred njih nije slučajan. Naime, u pitanju je rekreacija čuvene partije Magnusa Karlsena i Hikarua Nakamura iz 2017. godine za prvaka svijeta, koja je završena – neriješeno!

 

 

NoviGlas

 

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .