NOVI GLAS

Firma iz Bijeljine povezuje lokalno i globalno – “Support Trade”: Servis za podršku domaćim proizvođačima

Na globalnom tržištu vodi se ozbiljna borba za proizvode i usluge, a kompanija “Support Trade” iz Bijeljine domaćim preduzećima nudi pomoć i inovativan pristup u posredovanju međunarodnoj trgovini.

Support Trade je nezavisna konsultantska agencija za spoljnotrgovinske poslove.

U pitanju je, popularno nazvani, “outsourcing” servis koji proizviđačima pruža podršku u plasmanu njihovih proizvoda na strano tržište, ali i u nabavkama potrebnih sirovina, repormaterijala, alata, itd.

Pored prodaje i nabavke Support Trade pruža usluge, odnosno podršku i u organizaciji međunarodnih transporta, projekt menadžment, istraživanje tržišta, umrežavanje i slično.

Osnivač Darko Tomić, Support Trade voli nazvati nevidljivim komercijalnim menadžerom, kome firme ne moraju plaćati platu, ne treba mu radni sto, računar, telefon, automobil, itd, a radi komercijalne poslove za tu firmu.

Dakle besplatno, sve do momenta dok ne isporuči benefit toj firmi.

“Smatram da u našoj državi ima mnogo dobrih firmi koje imaju dobre I kvalitetne proizvode, koji zaslužuju da se nađu na stranom tržištu, a samim tim i te firme da povećaju svoju proizvodnju, zaposle više radnika. Strateški ekonomski interes svake zemlje na svijetu jeste izvoz, odnosno pokrivenost uvoza izvozom. Misija Support Trade-a je upravo da pomogne taj izvoz”, kaže on.

Prema njegovim riječima, svijet se trenutno nalazi u teškoj situaciji.

“Nestašica je već tu, a tek će da bude. Našem domaćem tržištu je potreban servis koji će biti osposobljen da u teškim vremenima naše tržište snabdijeva potrebnim robama I uslugama. Ponekad je potrebna samo dobra energija koja pokreće stvari sa mjesta, a “Support Trade” je ima”, poručio je Tomić.

Više o Support Trade-u možete pogledajte na sajtu www.supporttrade.ba ili na profilima na društvenim mrežama.

 

 

PR

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .