NOVI GLAS

Sastanak Izvršnog odbora RSS: Dokazali smo snagu, nastavljamo još jače (FOTO)

Republička stranka Srpske /RSS/ održala je večeras u Bijeljini sastanak proširenog Izvršnog odbora na kojem su analizirani rezultati Slavenka Ristića, kandidata RSS na listi SNSD-a za poslanika u NSRS, a iz ove najmlađe političke partije u Semberiji poručeno je da više od 9.000 dobijenih glasova dokazuje da je RSS s pravom stekla epitet nove energije na političkoj sceni Republike Srpske.

Ristić je zahvalio svima koji su ga podržali i istakao da će RSS nastaviti svoj politički put otvorenosti ka ljudima kojima je dobrobit društvene zajednice važniji od ličnih interesa.

– U našoj prvoj kampanji vratili smo ljudima nadu i dokazali da se iskren rad, trud i poštenje isplate – naveo je lider RSS.

Predsjednik Izbornog štaba Darko Mitrić naglasio je da će RSS do kraja mjeseca završiti analizu protekle izborne kampanje, kako bi uvidjela ono što je urađeno dobro, kao i ono što se može unaprijediti.

– Svjesni smo uspjeha koji je postigao naš kandidat, ali već drugog dana nakon izbora nastavili smo da radimo kao i proteklih godinu dana – predano, sa jasnim idejama i ciljevima – naveo je Mitrić.

 

 

 

NoviGlas

POSTANIMO PRIJATELJI