NOVI GLAS

Bijeljina – Milovanović najavio “čistku” kadrova i opoziv gradonačelnika!

SNSD je trijumfalno završio Opšte izbore u Republici Srpskoj na svim nivoima vlasti. Međutim neke pobjede pa čak i one najubjedljivije pokažu određene slabe tačke u sopstvenim redovima. Lider GrO SNSD Bijeljina Miroslav Milovanović poručio je na twitter nalogu da uskoro kreće u čistke kadrova koji su očigledno bili teret u nedavno završenoj kampanji.

Istima je poručio da su pogrešno procijenili da SNSD nema karakter. Milovanović će se uskoro njima “zahvaliti” što u prevodu znači da više neće obavljati bitne funkcije. Istina, predsjednik GrO SNSD Bijeljina nije precizirao da li se radi o ljudilma iz SNSD-a, ili iz partija koje se nalaze u koaliciji sa SNSD-om.

Ipak ono što je kod građana Bijeljine proizvelo još veće interesovanje, jeste da je Milovanović najavio da SNSD kreće u skori opoziv gradonačelnika Ljubiše Petrovića.

Dakle, ono čemu se toliko dugo špekulisalo u javnosti, sada će se definitivno desiti. Na krilima ubjedljive pobjede na Opštim izborima, SNSD je odlučio da krene u smjenu Ljubiše Petrovića..

Previranja na političkoj sceni Bijeljine i Semberije još nisu završena. Izgleda da ono najzanimljivjje tek dolazi…

 

 

(Bijeljina.live)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .