NOVI GLAS

Milovanović: Nude “narodni novac” za glas Ljubiši Petroviću! (FOTO)

Predsjednik Gradskog odbora SNSD Bijeljina Miroslav Milovanović ponovo je objavom na twitter nalogu izazvao burne reakcije u javnosti.

U izbornoj kampanji koja ulazi u završnu nedjelju, na sve načine se pokušava doći do glasova, a često smo svjedoci da kandidati na protivzakonit način pokušavaju da osvoje koji glas više.

Milovanović je u objavi na twitteru upoznao svoje pratioce na koji način radnici Gradske uprave pokušavaju obezbjediti glasove gradonačelniku Ljubiši Petroviću, koji je nosilac liste SDS za Narodnu Skupštinu Republike Srpske u IJ6.

“Evo dokaza kako radnici GU Bijeljina nude “narodni novac” za glas na izborima poštenom Gradonačelniku Ljubiši Petroviću”, napisao je Milovanović na Tviteru.

Predsjednik GrO SNSD Bijeljina je objavio i skrin-shot poruke koja se unazad dva-tri dana pojavljuje u komentarima na društvenim mrežama, čija sadržina ukazuje da nepoznato lice iz Gradske uprave nudi jednokratnu pomoć preko boračke organizacije izvjesnom “Miri” a da za uzvrat on glasa za gradonačelnika Petrovića.

 

 

NoviGlas / Bijeljina.live

POSTANIMO PRIJATELJI