NOVI GLAS

Humanost na djelu : Aktiv žena DEMOS-a Bijeljina u Zvorniku učestvovao na donatorskoj večeri

Aktiv žena DEMOS-a Bijeljina juče je posjetio Zvornik, gdje su se članice aktiva iz Bijeljine sastale sa stranačkim koleginicama iz Zvornika i učestvovale na Humanitarnoj večeri Udruženja “Bebe 1”.

Predsjednica GO DEMOS Zvornik i kandidat DEMOS-a za NS RS Spomenka Stevanović i predsjednica Aktiva žena Milijana Jovičić  ugostile su Aktiv žena iz GO DEMOS – Bijeljina. Povod za ovaj susret bio je dolazak na Dobrotvorno veče.

“Zahvaljujući podršci Milana Dakića, predsjednika GO DEMOS Bijeljina, Aktiv žena odazvao se pozivu na humanitarnu akciju Aktiva žena GO DEMOS Zvornik. Tom prilikom, 10 aktivistkinja učestvovalo je u ovoj akciji od ogromnog značaja. Naime,  Udruženje porodica sa problemom steriliteta “Bebe 1″ organizovalo je Donatorsko veče na koje se odazvao veliki broj ljudi iz društveno – političkog života”, navodi se u saopštenju DEMOS-a Bijeljina.

U okviru donatorske večeri organizovana je aukcija svečanih haljina, slika, ali i sportskih dresova koje su donirali poznati sportisti, poput Novaka Đokovića, Bogdana Bogdanovića Nikole Jokića i drugih.

“Uz mnogobrojne učesnike, licitiranjem i doniranjem istakli su se i parovi koji su se u prošlosti susretali sa ovakvim problemom a koji su i dalje ostali članovi Udruženja „Bebe 1“. Oni su svojim prilozima dali veliku pomoć i podršku sugrađanima uz poruku da ne treba odustajati. Na donatorskoj večeri prikupljena su sredstva za svih 15 parova koji će uskoro moći da započnu program vantelesne oplodnje”, navodi se u saopštenju DEMOS-a.

 

NovIGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .