NOVI GLAS

Tatjana Blagojević: Bijeljina zaslužuje veću pažnju i značajniji razvoj

Kao poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske sve prioritete našeg grada prezentovaću u Skupštini i pred republičkim organima vlasti i insistirati na realizaciji istih. Bijeljina zaslužuje veću pažnju i značajniji razvoj, kaže Tatjana Blagojević, kandidat za Narodnu skupštinu RS na losti Ujedinjene Srpske.

“Poštujem svaki grad, svaku opštinu, svaku regiju, ali Bijeljina je grad u kojem živim ja, moja porodica, moji prijatelji i za čiji prosperitet ću se zalagati bez predaha”, dodaje ona.

“Predizborna kampanja, sportski rečeno ulazi u finale. Mi nismo prozivali nikoga, ne vodimo prljavu kampanju. Naš program je Bijeljina, naša snaga i podrška su ljudi. Prisutni smo u svakoj mjesnoj zajednici, u svakom domu. Bijeljinu vidim kao grad sa velikim mogućnostima za razvoj privrede sa bogatim kulturnim sadržajem, sa školama punim djece i zadovoljnih ljudi”, ističe Blagojevićeva.

Prema njenim riječima, sve to ne može biti preko noći, ali se može ostvariti višegodišnjim zajedničkim radom i povjerenjem naših građana.

 

 

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .