NOVI GLAS

Vučić: “Prisustvovaćemo velikom svjetskom sukobu i gledati da Srbija preživi”

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upozorio je, u svom obraćanju uživo iz Njujorka, da će svet prisustvovati velikom sukobu, a kako kaže, “gledaćemo da Srbija preživi”.

Predsednik je istakao da se neće u Srbiju vratiti sa ohrabrenjem, već sa duhom čoveka koji je spreman da se bori za svoju zemlju.

“Hoćemo da zaštitimo svoje interese, da dovedemo nove investitore. Mi smo svoj posao pošteno i odgovorno obavili. Ja mislim da ovde niko nije imao tako dug sastanak sa gospodinom Salivenom. Jel to lako ili jednostavno? Pa nije, ali nema kuknjave. I da li sam srećan i vidim nešto lepo na vidiku? Ne. I stalno me pitaju ima li nešto lepo. Pa nema, u svetu se ništa lepo ne dešava. U Srbiji ima lepih vesti, raste minimalac, povećanja plata i penzija. Ali u svetu će biti samo sve teže. A govorili su da sam ludak, da dramim, a na kraju se sve ispostavilo kao istinito”, dodaje on.

​”Da ja pričam narodu da će teći med i mleko i da će sve biti super. To nema veze sa situacijom u svetu. Geopolitička situacija ide u kanal i prisustvovaćemo velikom svetskom sukobu. A mi ćemo gledati da Srbija preživi. Živela Srbija”, poručio je Vučić.

 

 

(politika.rs)

POSTANIMO PRIJATELJI