NOVI GLAS

Bijeljina – “Sinpeks B” poklonio traktorsku prikolicu sretnom posjetiocu sajma “Interagro” (FOTO)

Kompanija “Sinpeks B”, generalni sponzor ovogodišnjeg sajma “Interagro 2022” posljednjeg dana sajma jednom od srećnih posjetilaca poklonio je, ni manje – ni više, nego traktorsku prikolicu!

 

Iz kompanije “Sinpeks B” ističu da je sretni dobitnik prikolice marke “Fermak” izabran nasumičnim izvlačenjem na samom zatvaranju sajma.

“Riječ je o poljoprivrednom proizvođaču Lazi Marjanoviću iz sela Crkvina kod Šamca, koji je istakao da će mu nova prikolica olakšati posao na gazdinstvu i ubrzati prevoz. Odabrali smo da poklonimo baš prikolicu jer je ona, pored traktora, neophodan dio mehanizacije na svakom poljoprivrednom domaćinstvu”, rekao je Stevica Simojlović, direktor “Sinpeksa”.

Simojlović ističe da je na ovogodišnjem sajmu vladalo veliko interesovanje poljoprivrednika za traktore, prikolice, ali i plugove i rotodrljače.

“Dokaz povjerenja koje su nam naši poljoprivredni proizvođači pružili je i broj prodatih poljoprivrednih mašina. Tokom dva dana trajanja sajma prodali smo preko 30 priključaka i 14 traktora. To je najbolja potvrda kvaliteta naših brendova, poput “Tafe”, “Alpler”, “Unlu”, “Belinpeks” i drugih”.

Pored poljoprivredne mehanizacije, posjetioci sajma upoznali su se i sa ponudom mopeda i kvadova, koji su bili prava atrakcija na ovogodišnjem “Interagru”.

 

NoviGlas

 

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .