NOVI GLAS

Svečano u Domu zdravlja Bijeljina – Prim. dr Duško Milovanović ispraćen u penziju (FOTO)

U Domu zdravlja Bijeljina ljekari i medicinsko osoblje danas su upriličili svečani ispraćau penziju za dugogodišnjeg načelnika službe Hitne medicinske pomoći i bivšeg direktora ove zdravstvene ustanove, prim. dr Duška Milovanovića.

Prim. dr Duško Milovanović rođen je 1957. godine. Osnovno obrazovanje je završio u Bijeljini, a Gimnaziju u Beogradu. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu, a specijalizaciju iz oblasti opšte medicine završio je na Medicinskom fakultetu u Beogradu.
Funkciju načelnika Službe hitne medicinske pomoći obavljao je od 1993. godine.
Početkom 2014. godine, od strane Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, dodijeljena mu je titula primarijus. Funkciju direktora Doma zdravlja Bijeljina obavljao je od decembra 2016. godine do jula 2020. godine, nakon čega je ponovo imenovan na funkciju načelnika Službe hitne medicinske pomoći gdje se zadržao do danas.
“Prim dr. Duško Milovanović svojim predanim i vrijednim radom, vedrim duhom i kolegijalnošću ostavlja neizbrisiv trag u Službi hitne medicinske pomoći i Domu zdravlja Bijeljina. Želimo mu dobro zdravlje i prijatne penzionerske dane”, navodi se u objavi na zvaničnoj Fejsbuk stranici Doma zdravlja Bijeljina.
NoviGlas
Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .