NOVI GLAS

Bijeljina – “Sinpeks B” nezvanični šampion “Interagra”: Za dva dana prodali 12 traktora! (FOTO)

Kompanija “Sinpeks B” generalni je sponzor ovogodišnjeg jubilarnog 20. Međunarognog sajma poljoprivrede lova, ribolova i ekologije „INTERAGRO 2022“, a iz ove kompanije navode da je štand od otvaranja posjetilo na stotine gostiju iz Semberije, ali i šire.

Iz kompanije “Sinpeks B” ističu da je važnost sajmova, posebno iz oblasti agrara, nemjerljiva.

“Drago nam je što je baš nama pripala čast da budemo generalni sponzor ove manifestacije po kojoj je Semberija prepoznatljiva. Kompanija “Sinpeks B” redovan je učesnik sajamskih manifestacija, jer smo svjesni važnosti direktnog kontakta sa potencijalnim kupcima i neposrednosti koju pružaju samo sajmovi”, rekao je za NoviGlas Stevica Simojlović, direktor kompanije.

Prema njegovim riječima, brojni posjetioci sajma ukazali su veliko povjerenje “Sinpeksu” kupovinom moderne poljoprivredne mehanizacije direktno na sajmu, po pristupačnim cijenama. 

“Ove godine smo imali ubjedljivo najposjećeniji štand, a možemo već reći da smo zadovoljni sklopljenim poslovima u ova dva sajamska dana. Iako još nije završen sajam, već smo prodali preko trideset mašina, a najveća zainteresovanost vladala je za pozdane, a povoljne traktore marke Tafe. Samo njihovih traktora je prodato 12”, ističe Simojlović. 

On dodaje da rezultat predstavljanja na Sajmu nije samo u prodatoj robi, nego i u mogućnosti da se potencijalni kupci iz prve ruke uvjere u kvalitet “Simpeksove” ponude.

“Veliki broj posjetilaca se upravo na “Interagru” upoznao sa našom širokom ponudom.  Iako smo po traktorima za kratko vrijeme postali prepoznatljivi širom BiH, mi u ponudi imamo i plugove, freze, rasipače, prskalice i druge priključne mašine neophodne modernom poljoprivredniku. Imamo više od trideset različitih marki pod jednim krovom – “Agrina”, “Tafe”, “Cramer”, “IMT”, “Bomet” i druge”, objašnjava Simojlović.

“Sinpeks”

“Sinpeks” je preduzeće koje postoji od 1990. godine u Makedoniji. Prodajni objekat u Bijeljini, koji su inače i prvo predstavništvo ove kompanije u BiH, otvorili su ovog proljeća i od tada bilježe kontinuiran rast. Nalazi se nalazi u Industrijskog zoni, gdje se možete uvjeriti i u kvalitet svih njihovih proizvoda.

 

 

NoviGlas
Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .