NOVI GLAS

Donirao sveske – Stanišić podržao akciju Grada Banjaluka (FOTO)

Akciju podjele udžbenika za osnovnu školu koje je Grad Banjaluka danas donirao Šamcu i Modriči podržao je Miloš Stanišić, član bijeljinskog PDP i donedavni odbornik u Skupštini Grada Bijeljina.On je osnovcima donirao sveske.

„Podržavam svaku dobru akciju, a ova banjalučka priča sa donacijom prošlogodišnjih udžbenika je odlična. Hvala za to i gradonačelniku Drašku Stanivukoviću, ali i banjalučkim osnovcima koji su sačuvali knjige za svoje vršnjake. Drago mi je što je solidarnost i dalje na cijeni, pa vjerujem da ćemo uskoro i mi, iz ovog dijela Republike Srpske, biti u prilici da uzvratimo lijepim gestom“, rekao je Stanišić.

On je rekao da ga raduje to što je danas čuo od načelnika Šamca Đorđa Milićevića i načelnika Modriče Jovice Radulovića, da ove opštine mnogo rade na tome da roditeljima budu pružene razne olakšice za podizanje djece.

„Velika je stvar osloboditi roditelje bilo koje stavke u kućnom budžetu. Danas su to udžbenici. Ipak, djeci treba mnogo stvari, a Republici Srpskoj trebaju djeca“, rekao je Stanišić.

Stanišić kaže da bi i Grad Bijeljina trebalo da razmisli o mogućnostima da preslika banjalučki model besplatne podjele udžbenika osnovcima.

 

 

 

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .