NOVI GLAS

Biljana ubila, pa zabetonirala muža – Komšijama rekla da je na radu u Rusiji

Na njihovoj kući se nije poznavao nikakav napredak iako je ona govorila da je on godinama u Rusiji, to nam je bilo čudno.

Ovako za Blic komentarišu meštani sela Veliko Trnjane kod Leskovca u kom se od juče razvija klupko stravičnog zločina.

Naime, juče je u pomoćnoj zgradi u dvorištu kuće u ovom selu najprije pronađeno tijelo žene Biljane S. a potom je otkriveno da je zaliveno u beton pronađeno još jedno tijelo – kako se sumnja njenog supruga Ivana S.

Sumnja se da je Biljana sa svojim ljubavnikom još prije četiri godine ubila supruga, a potom su njegovo tijelo zabetonirali u kući. Nakon što je juče pronađeno njeno tijelo, njen ljubavnik, čiji identitet još nije poznat javnosti, policiji je ispričao gdje se skriva tijelo njenog supruga Ivana za kog su svi mislili da godinama živi i radi u Rusiji.

Mještani kažu da im je bilo čudno što se Ivan ne javlja nikome već četiri godine i da im nije bilo jasno zašto kuću nisu sređivali kada on već radi u inostranstvu, ali ovakav rasplet slučaja nisu ni slutili.

Kako javlja reporter Blica s lica mjesta, policija obezbjeđuje mjesto zločina i uviđaj je u toku, kao i istraga ovog nevjerovatnog slučaja.

Inače, kako smo ranije naveli, postoji trag da je Ivan S. 2019. Godine ušao u Srbiju, ali ga otada niko nije vidio niti čuo.

Biljana je svima govorila da je on u Rusiji, da tamo ima novi život i da ne želi kontakt ni sa kim iz Srbije.

Kako se sumnja Biljana je juče počinila samoubistvo, a mještani su mislili da je to učinila jer ju je Ivan ostavio samu sa troje djece.

Oni imaju troje djece, kćerku i dva sina. Jedino je kćerka punoljetna, prenosi Blic.

 

 

(srpskainfo)

POSTANIMO PRIJATELJI