NOVI GLAS

Ugljevik – Značajno međunarodno priznanje za hotel “Atlas” (FOTO)

HOTEL „Atlas“ iz Ugljevika ove godine dobio je certifikat bonitetne izvrsnosti, koji predstavlja službeno priznanje postojanog i sigurnog poslovanja. 

Kako za NoviGlas objašnjavaju u “Atlasu”, istraživanja tržišta pokazuju da oni koji imaju ovu vrstu certifikata (CompanyWall business) ostvaruju održivi uspjeh i prepoznati su i u okviru zemlje, ali i na internacionalnom nivou. 

“Firme koje su nosioci certifikata čine poslovnu mrežu najuspješnijih u Bosni i Hercegovini i regiji, i posluju rame uz rame sa konkurentima iz zemalja centralne Evrope”. Hotel „ Atlas „ Ugljevik je ove godine dobitnik jednog ovakvog certifikata i spada u sami vrh bonitetne izvrsnosti, a to je dokaz da smo na tržištu poželjna firma za saradnju”, kažu za NoviGlas iz hotela “Atlas”.

Na pitanje kako neko može dobiti ovo priznanje, iz “Atlasa” objašnjavaju da su glavna preporuka – rezultati.

“Samim tim, to je i kruna za naš rad , trud i posvećenost u jednom kratkom periodu. Kada se posvetite svom poslu i želite da napravite rezultat i onda dođe jedno ovakvo priznanje, onda znate da ste na pravom putu, daje vam volju i uliva veliku dozu entuzijazma da nastavite ići u pravcu kojim ste krenuli. Ovo je svakako priznanje i svim našim gostima sa kojima smo izgradili jedno međusobno povjerenje i koji će u budućnosti moći da se oslone na naš tim koji se u svakom trenutku trudi da im boravak u našem hotelu bude što prijatniji i opušteniji”, kažu iz hotela “Atlas”.

Iz ovog ugostiteljskog kompleksa poručuju da će u narednom periodu ponuda biti proširena dodatnim sadržajima.

Hotel „Atlas“ posjeduje 4 zvjezdice i primarna djelatnost jeste smještaj, međutim pored smještajnih kapaciteta , hotel je pogodan za proslave vjenčanja, punoljetstava, poslovnih manifestacija i manifestacija sajamskog tipa.

“Gastro ponuda hotela „ Atlas „ je jedinstvena i spoj je moderne i tradicionalne kuhinje, a sve u predivnom ambijentu gradske kafane koja je u sklopu hotela i okrenuta je prema gradskom trgu”, poručuju iz ugljevičkog hotela.

 

 

NoviGlas

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .