NOVI GLAS

Ljubiša ili Tomica – Ko će biti nosilac liste SDS-a?

Sjednica Glavnog odbora SDS-a planirana je za četvrtak, a uoči nje, Mirko Šarović, predsjednik ove partije, biće predložen za kandidata za člana Predsjedištva BiH.

“Ovo je juče dogovoreno na sjednici Predsjedništva SDS-a, mada postoji mogućnost i da na samoj sjednici bude kandidovan još neko, što je ipak malo vjerovatno s obzirom da je Milan Miličević zvanično odustao od kandidature iako je bilo pokušaja na samoj sjednici Predsjedništva SDS-a da se vrati u trku”, pišu Nezavisne

Prema ovim informacijama, već je poznato i ko će biti nosioci lista za sve izborne jedinice, osim jedinica jedan i četiri.

Za izbornu jedinicu šest, kojoj pripada i Bijeljina, još nije odlučeno da li će nosilac biti aktuelni gradonačelnik Ljubiša Petrović, ili poslanik Tomica Spasojević, koji je na čelu bijeljinskog SDS-a još od odlaska pokojnog Miće Mićića. 

Liste SDS-a za Parlament BiH nosiće Miladin Stanić, Mladen Bosić i Darko Babalj, dok će liste za NSRS između ostalih nositi Milan Radović, Dragomir Vasić, Vukota Govedarica, Marinko Božović, dok će Milan Petrović iz Prnjavora nositi listu iz izborne jedinice dva.

 

 

 

 

NoviGlas

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .