NOVI GLAS

Velika zapljena u Bijeljini – Prilikom pretresa porodične kuće pronađeno devet kilograma “spida” (FOTO)

Policija u Bijeljini izvršila je pretres i zaplijenila devet kilograma droge spid u jednoj porodičnoj kući u Bijeljini, saopšteno je iz poilicije.

Naime, policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, a po naredbi Okružnog suda u Bijeljini izvršili su pretresanje stana i dr. prostorija koje koristi lice A.K. na području Bijeljine.


“Prilikom pretresanja porodične kuće policijski službenici su pronašli improvizovanu laboratoriju za proizvodnju opojne droge u kojoj je pronađeno 9 kilograma i 197 grama praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Speed, 22 litra metanola, jedna veća digitalna vaga, određena količina novca, te veći broj predmeta koji se koriste za proizvodnju opojne droge Speed na kojima se nalaze tragovi opojne droge”, rečeno je iz PU Bijeljina.


Od strane policijskih službenika A.K. je lišen slobode. U toku je kriminalistička obrada lica. Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, će danas uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „ Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ predati lice A.K. u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini.

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .