NOVI GLAS

Prva izjava Tošića nakon Karleušinih optužbi – “Uvek se trudim da budem gospodin”

Fudbaler Duško Tošić oglasio se na Instagramu prvi put nakon što ga je njegova supruga Jelena Karleuša optužila da joj je lupio šamar.

Jelena Karleuša je na Božić prijavila svog supruga Duška Tošića da za nasilje.

Na mesto okršaja došla je policijska patrola koja je ustanovila da je Tošić, navodno, najpre pljunuo Jelenu, a zatim je ošamario toliko jako da joj je posekao lice. Fudbaler se sada prvi put oglasio na svom Instagram profilu ovim povodom.

“Poštovani pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim povodom pošto smatram da moje ime, lik i delo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana dela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje i zato sam primoran da se obratim na ovaj način”, napisao je Tošić i dodao:

“Kao što možete da vidite da sam svuda predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Ljudi koji poznaju mene, znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde bio i šta god radio. Zato hoću da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, čekaću da vetar protiv mene prođe”, zaključio je.

(nova.rs)

POSTANIMO PRIJATELJI