NOVI GLAS

TRB u Kairu – Prvo predstavljanje “Despota” na svjetskoj sceni (FOTO)

U Kairu je počeo Sajam naoružanja i vojne opreme “EDEX”, a među učesnicima je i kompanija iz Srpske, Tehnički remont Bratunac.

TRB na ovogodišnjem sajmu u Egiptu predstavlja multifunkcionalno vozilo “Despot”, što je prva zvanična prezentacija tog vozila van granica Republike Srpske, odnosno BiH i Srbije.
“Despot blista, spreman za premijeru na svjetskom tržištu… TRB, Bratunac, Republika Srpska…Uzbuđenje, trema, ponos…”, naveli su u objavi na zvaničnoj Fejsbuk stranici TRB-a.

TRB će na sajmu u Kairu predstaviti svoje proizvode i usluge na prostoru od 170 metara kvadratnih, a egipatski ambasador u BiH Јaser Abdelrahman Ali Sorur  ranije je prilikom posjete kompaniji u Bratuncu najavio da će posjetiti izložbeni prostor TRB-a, te ličnim autoritetom uputiti sve zvaničnike relevantnih ministarstava koji mogu pomoći u realizaciji jačanja uspješne saradnje koju TRB ima sa Ministarstvom odbrane Egipta.

Egipat predstavlja veoma važno tržište za TRB, koji u toj zemlji već nekoliko godina posluje i ima više realizovanih ugovora.

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .