NOVI GLAS

Detalji požara u Trebinju: Zapaljen audi policijskog inspektora i sina poslanika u NS RS

Automobil audi Q5, vlasništvo inspektora Policijske uprave Trebinje Vladimira Vukovića, zapaljen je u noći između ponedeljka i utorka na parking prostoru ispred stambene zgrade u kojoj stanuje, u ulici Obala Luke Vukalovića u Trebinju, a vatra se prenijela i na golf 2 koji je do njega bio parkiran.

Požar su ugasili pripadnici Vatrogasne jedinice Trebinje, a uviđaj na licu mjesta su obavili policijski službenici Policijske uprave Trebinje.

Iako je sve izgledalo kao da je požar izbio na golfu, s obzirom da je u potpunosti uništen u požaru, a kod audija je izgorio prednji dio, u Policijskoj upravi Trebinje je saopšteno da je nakon uviđaja utvrđeno da je požar izbio na audiju i da je u pitanju krivično djelo.

“Okružno javno tužilaštvo u Trebinju je događaj kvalifikovalo kao krivično djelo oštećenje tuđe stvari protiv jednog ili više nepoznatih počinilaca”, saopšteno je u PU Trebinje.

Pripadnici ove uprave u saradnji sa Upravom kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske preduzimaju sve zakonom propisane mjere i radnje s ciljem otkrivanja i identifikovanja izvršilaca ovog krivičnog djela.

Vuković, koji je inače sin Radovana Vukovića, poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini RS, nije se oglašavao povodom ovog događaja.

 

 

(nezavisne)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .