NOVI GLAS

Uhapšena žena koja je izbola supruga u kafani – Muškarac je napao prvi

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, juče su lišili slobode lice J.L. iz Bijeljine zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo ubistvo u pokušaju, saznaje NoviGlas.

Naime, Policijskoj stanici Bijeljina 2, juče oko 18,10 časova prijavljeno je da je u ugostiteljskom objektu u Račanskoj ulici došlo do fizičkog napada između supružnika koji su u vanbračnoj zajednici.

Muškarac je napao ženu, nakon čega je uslijedio žestok odgovor. J.L. je nožem povrijedila supružnika S.L. i to u predjelu grudnog koša.

Povrijeđeno lice je hospitalizovano u Medicinskom centru Bijeljina i nije životno ugrožen. Alkotetsiranjem lica J.L. utvrđeno je da ista ima 1,08 gr/kg alkohola u organizmu, saopšteno je iz PU Bijeljina.

Uz nadzor i prisustvo postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini uviđaj su izvršili policijski službenci Policijske uprave Bijeljina.

Nakon završene kriminalističke obrade lica i dokumentovanja predmeta, oba lica će biti prijavljena tužlaštvu zbog počinjenih krivičnih djela, lice J.L. zbog krivičnog djela Ubistvo u pokušaju, dok će lice S.L. biti prijavljen zbog krivičnog djela „nasilje u porodici“.

 

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .