NOVI GLAS

Detalji incidenta u Foči: Sukobili se, zapucali, pa automobil gurnuli u Drinu

Policija u Foči uhapsila je tri od četiri osobe koje su učestvovale u sukobu tokom kojeg je došlo do pucnjave i guranja automobila u rijeku Drinu.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Foča, u sukobu su učestovali M.R. i D.S. s jedne, te D.P. i N.V sa druge strane. U policiji nisu mogli da kažu ko je od njih uhapšen jer istraga još nije završena.

– Policiji je danas, oko 10 minuta nakon ponoći, prijavljeno da je u ulici Petra Bojovića u Foči došlo do narušavanja javnog reda i mira, u kojem su učestvovala četiri lica iz Foče nakon čega je došlo do pucanja iz vatrenog oružja. Nakon toga su D.S. i M.R. su pobjegli sa lica mjesta, dok su N.V. i D.P. odgurnuli vozilo koje su koristili D.S. i M.R. u korito rijeke Drine. Utvrđeno je da je tokom tog sukoba došlo je do pucanja u vazduh iz vatrenog oružja – saopštila je Pu Foča.

Dodali su da se traga za jednom osobom koja je čestvovala u ovom događaju, ali nisu mogli da otkriju identitet uhapšenih niti da govore detalje.

– Obavješten nadležni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje koji je ovlastio policijske službenike da preduzmu sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti na dokumentovanju predmetnog događaja-rekli su u PU Foča.

 

 

 

(glassrpske)

POSTANIMO PRIJATELJI