NOVI GLAS

Oglasila se Kija Kockar i poručila Stanivukoviću : “Dao dinar da uđe u kolo, sad bi 2 da izađe”

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković navodno se pokajao što je ušao u vezu sa Tanjom Savić, pa kako pišu domaći mediji, svakodnevno šalje poruke Kiji Kockar jer želi da sa njom obnovi romansu.

Stanivuković, kako piše Kurir, svakodnevno zove Kiju i šalje joj poruke, na koje ona ne odgovara.

– Draško ne može sebi da oprosti što nije uspio da zadrži Kiju. Ona je tip žene koja mu se dopada i sada na sve načine pokušava da s njom obnovi kontakt. Zove je i piše joj svakodnevno, čak je pisao i kad je bio na službenom putu u Francuskoj. Mislim da Tanja to i ne zna. Čovjek, izgleda, hoće da sedi na dvije stolice, ili pravi teren da se približi Kiji i da završi s Tanjom. Sve ovo što se dešavalo s njenim mužem mu nije nimalo prijalo. Međutim, Kiju ne zanimaju ni on ni njegova afera s Tanjom, niti želi da se nalazi u tom trouglu – priča izvor za gorenavedeni list.

Prema njegovim riječima, političar iza Tanjinih leđa čini sve da opet osvoji Kockarevu.

– Piše joj non-stop. Prije podne, poslije podne, uveče. Krivo mu je što je Kija zbog njega u medijima predstavljena u lošem svjetlu i sada bi da se to riješi. Mnogi su mu rekli da mu je Tanja totalni promašaj, da je njena koleginica u svakom smislu bolja i da mu ona ljepše pristaje. Mnogi se slažu s njegovom bakom da mu ne treba žena sa dvoje djece, koja, pritom, ima problem s mužem, s kojim je i dalje u braku. Kija ga je odmah provalila i ne želi da učestvuje u takvim političko-estradnim malverzacijama. Pozovite je da vam to potvrdi, jer se Draško krije i neće o tome da priča – završava izvor.

Tim povodom oglasila se i Kija i indirektno i potvrdila saznanja:

– Sve sam pročitala. Draško je, izgleda, nekom dao dinar da uđe u kolo, ali sad mislim da se moli da nekom da dva dinara da iz njega izađe. Ja sam rekla šta sam imala još odavno. Ostalima na obraz što ćute da bi bili u medijima – rekla je Kija, piše Blic.

 

 

 

(srpskainfo)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .