NOVI GLAS

Draško spreman da se bori za Tanju – “Ni u jednu ženu nije bio tako zaljubljen” (FOTO)

Drama u životu pjevačice Tanje Savić se nastavlja.

Naime, od kada je njen još zakoniti suprug Dušan Jovančević saznao da je uplovila u vezu sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, Jovančević je riješio da se sa svojom ženom i njenim ljubavnikom obračuna putem medija.

Međutim, kako je istakao, navodno planira da to učini i lično. Mladom političaru je navodno zaprijetio, te poručio da bi mu se uskoro „nešto moglo desiti“, a onda opleo najstrašnije po Tanji.

Izgleda da ne može da prihvati činjenicu da je njegova bivša krenula dalje, te da je konačno srećna pored drugog muškarca.

Međutim, Draško je, kao svaki pravi muškarac, stao u odbranu žene koju voli i poručio joj da se ne brine. Blizak prijatelj Stanivukovićevog prijatelja je ispričao da Draška Dušanove riječi i prijetnje nisu uplašile, naprotiv, piše Alo.

– Njemu je smiješno ponašanje muškarca koji je ostavljen i koji to ne može da prihvati. Takođe, te ružne riječi na račun žene su neoprostive. O prijetnjama da ne govorimo. Koji to muškarac prijeti? Kakav je to čovjek prije svega? – pita se blizak prijatelj gradonačelnika Banjaluke, koji ističe da Draška ništa ne može da otjera od Tanje.

– Nikada nije bio zaljubljen ni u jednu ženu kao u Tanju. Ne smeta mu što ima djecu ni što njen odnos s Dušanom još nije regulisan. Spreman je da čeka da se i zvanično razvede, a kako sada stvari stoje, ne bi me začudilo ni da je zaprosi nakon toga – kaže izvor.

– Ni Drašku ni meni nije jasno zbog čega je Dušan ne ostavi na miru i ne pusti je da bude srećna s kim ona želi? Oni odavno nisu zajedno, taj čovjek koji joj je i djecu svojevremeno kidnapovao ne zaslužuje ni ime da mu spomene, a kamoli da ima bilo kakvu komunikaciju s njim – kaže on, i dodaje:

– Za razliku od Jovančevića, Draško je gospodin koji se nikada ne bi spuštao na taj nivo i raspravljao se s njim putem medija. Tanju je savjetovao takođe da se ne oglašava ovim povodom, već da uživaju u svojoj ljubavi.

Ni Tanja Savić, ali i sa Dušan Jovančević nisu bili dostupni za komentar.

Od odlaska u Australiju i prekida muzičke karijere zbog porodice, pa sve do borbe za starateljstvo nad djecom, pjevačica je prošla pravu golgotu.

U jeku skandala sa bivšim mužem Tanja je potvrdila da je podnijela papire za razvod.

– Zahtjev sam podnijela odavno i nemam namjeru da se pravdam tom čovjeku – rekla je ona nedavno.

 

 

(srpskainfo)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .