NOVI GLAS

Detalji nesvakidašnje krađe u Prnjavoru – Sjeo da proba “suzuki”, nestao bez traga – saučesnik dao gas (FOTO)

Predstavio mi se kao ozbiljna mušterija za kupovinu mog motocikla vrednog 4.500 evra, da bi u navodnoj probi “suzukija” nestao u nepoznatom pravcu, dok je drugi saučesnik ove krađe i prevare odmah potom dodao gas u “pežou” u kojem su se dovezli, ostavivši me u šoku i neverici.

Detalje krađe, za “Novosti”, ispričao nam je na nesvakidašnji način pokradeni 31-godišnji Prnjavorčanin Vedran Tešić (31), koji nije ni slutio da će biti žrtva očito dobro uvežbanog lopovskog scenarija.

Do očajnog vlasnika u ponedeljak veče stigla je vest da mu je, ipak, pronađen ukradeni motor, nažalost prilično oštećen.

– Lopov mi se predstavio da je iz Banjaluke i da je zagrejan da kupi moj “suzuki”, vredan 4.500 evra, odnosno 9.000 maraka. Uočio sam da ga je do mog doma dovezao drugi saučesnik koji je “pežo” parkirao nešto dalje. Obrazložio mi je da mu je drugar ostao da “nešto pojede”. Međutim, nije se vraćao “sa probe”, a kada je ubrzo za njim nestao i onaj što ga je dovezao, shvatio sam da sam žrtva beskurpulozne prevare – ispričao nam je Tešić, koji nam je, kao i policiji, dostavio snimak sa nadzorne kamere.

Iz Policijske uprave Banjaluka su potvrdili da “preduzimaju sve neophodne mere i radnje u cilju rasvetljavanja krivičnog dela prevara, koje je izvršeno u nedelju u Prnjavoru od strane dva nepoznata lica”.

O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

 

 

(novosti)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .