NOVI GLAS

Da li će večeras Apple predstaviti novi iPhone 13!?

14. septembra 2021. godine Apple je zakazao događaj za koji se očekuje da isporuči pametni telefon iPhone 13. Spekuliše se da bi mogao da bude otkriven zajedno sa Apple Watch Series 7, koji bi mogao imati prvi veliki redizajn kućišta od predstavljanja prve serije, ali i AirPods slušalice treće generacije.

Taj uređaj je vrlo vjerovatno jedan od četiri različita modela: iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro i iPhone 13 Pro Max. iPhone 13 će vjerovatno ličiti na prethodnika, sa kućištem i ekranom slične veličine u svakom modelu i manjim zarezom sa prednje gornje strane. Svaki od četiri modela iPhone 13 imaće novi A15 procesor koji je korak dalje u performansama od svog prethodnika, A14, prenosi B92.

Očekuje se da će iPhone 13 Pro i iPhone 13 Pro Max biti objavljeni sa LTPO ekranima koji omogućavaju veće stope osvježavanja slike,a najverovatnije će model Max imati mogućnost osvježavanja slike od 120Hz. Očekuje se da će oba Pro modela imati novi ProRes sistem za video snimanje za veću rezoluciju video zapisa nego ikada do sada.

 

 

(glassrpske)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .