NOVI GLAS

Bijeljina – U četvrtak humanitarna žurka za Milenu Božić

U Bijeljini će u četvrtak, 16. septembra, u klubu “Hangar” biti održana humanitarna žurka za pomoć Mileni Božić iz semberskog sela Ostojićevo kojoj je za rekonstruktivne operacije lica i glave potrebno još oko 100.000 evra nakon nesreće koja joj je narušila fizički izgled i promijenila život iz korijena.

Inicijator održavanja žurke je Bijeljinac Miloš Kolović, student Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, a tehničku pomoć u realizaciji pružiće Republička stranka Srpske /RSS/ i kompanija TRB, saopšteno je iz ove stranke.

Kolović je naglasio da će sav profit od prodaje pića biti namijenjen našoj sugrađanki Mileni, koja je pokazala da nevjerovatan borac.

“U muzičkom dijelu večeri nastupiće pjevač Aleksa LJuboja iz Beograda, te pozivam sve mlade, ali i starije sugrađane, da nam se pridruže, da pokažemo solidarnost, te da Mileni pošaljemo poruku da nije sama”, istakao je Kolović.

On je dodao da je rezervacije za žurku moguće obaviti putem telefona 065 72 21 11. Početak žurke predviđen je za 21.30 časova.

Milena Božić /30/, pravnica, pomagala je roditeljima na imanju kada je kardan poljoprivredne mašine uhvatio njenu kosu zavezanu u rep i iskinuo joj cijeli skalp glave, zajedno sa mišićima čela, sljepoočnica i arkadom iznad lijevog oka.

Nakon stravične nesreće koja se dogodila 23. septembra prošle godine Milena je na društvenim mrežama objavila da joj narušeni izgled neće pokoriti mentalni i duhovni svijet i odlučila je da se bori i da posredstvom društvenih mreža i prijatelja pokuša sakupiti 100.000 evra za nastavak liječenja.

Poslije nekoliko operacija u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci i na VMA u Beogradu ljekari su joj rekli da će biti potrebno najmanje godinu dana da rane zarastu, a da bi nakon toga na red mogli doći rekonstruktivni zahvati.

Do 30. septembra otvoren je i humanitarni broj 1403 za prikupljanje pomoći, a zainteresovani mogu uplatiti sredstva i na žiro račun – 1995726001059064.

 

 

(srna)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .