NOVI GLAS

Bijeljina – Odbornici RSS uzdržani prilikom glasanja o izvještaju Centra za socijalni rad

Klub odbornika Republičke stranke Srpske u Skupštini grada Bijeljina bio je uzdržan prilikom glasanja o izvještaju o radu Javne ustanove Centar za socijalni rad za 2020. godinu sa programom rada za 2021, a predsjednik RSS Mladen Petrović izjavio je da su odbornici ove stranke zauzeli takav stav jer žele da rade transparentno i onako kako im savjest nalaže.

– Izvještaj Centra za socijalni rad prilično je šturo sastavljen, neke stavke je teško objasniti i protumačiti. Željeli smo da budemo odgovorni i prema sebi i prema građanima, te smo bili uzdržani – istakao je Petrović.

On je pojasnio da su ovakav stav Republičke stranke Srpske prethodno usaglasili Predsjedništvo i Izvršni odbor RSS, a da je Klub odbornika samo prenio mišljenje članova svoje stranke.

– Loše stvari želimo da mijenjamo, a dobre da unaprijedimo. To nam je otpočetka cilj i smatram da kao najmlađa politička partija u Semberiji uvijek moramo da se držimo principa koje propagiramo – dodao je Petrović.

U Bijeljini je večeras završena 7. sjednica Skupštine grada Bijeljina, a jedna od tačaka dnevnog reda bila je izvještaj o radu Javne ustanove Centar za socijalni rad za 2020. godinu sa programom rada za 2021. godinu, koju je obrazložio direktor Centra Milorad Sofrenić.

 

 

NoviGlas

POSTANIMO PRIJATELJI